Heeft u altijd al mooie nagels willen hebben, maar lukt dit niet met uw eigen nagels?

Of heeft u mooie natuurlijke nagels, maar kunnen zij wel wat versteviging gebruiken?

Kies dan voor kunstnagels.

 

Nagelverlenging

Hygiëne

Kunstnagels worden door mij aangebracht met grootst mogelijke zorg en met een optimale hygiëne.

Kwaliteit en hygiëne staan bij mij hoog in het vaandel.

Ik onderscheid mij onder andere door u te behandelen met een persoonlijke vijlenset  welke dus alleen voor u gebruikt wordt.

Op deze manier beperk ik de kans op huidirritatie en infectie tot een minimum. U kunt uw nagels met een gerust hart aan ons toevertrouwen.


Acryl of Gel

Welk product voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de toestand en sterkte van uw natuurlijke nagels en van andere omstandigheden zoals uw beroep.

In het kennismakingsgesprek bepaal ik samen met u welke behandeling op u van toepassing is.


Manicure behandeling

Uw nagels zijn misschien wel het meest gebruikte lichaamsdeel. Geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Een periodieke manicure behandeling is daarom echt geen overbodige luxe, uw handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.


IK BIED U EEN LUXE BEHANDELING

de behandeling bestaat uit vijlen en polijsten van de nagels, nagelriem verzorging, lakken van de nagels, uw masseren met hydraterende handcreme, reinigen en diep hydraterend handmasker. Uiteraard wordt u tijdens uw behandeling verzorgt met uw persoonlijke vijlenset, zodat de kans op huidirritatie en infectie tot een minimum wordt beperkt.

Over_mij.html